Čistilo za kovine L.O.C.™

5,38 

Velikost: 200 ml

Šifra: 112160 Kategoriji: , Oznaki: ,

Kovinam povrne naravni videz in sijaj. Dvojna formula za čiščenje trdovratnih vročinskih madežev s ponev in loncev iz nerjavečega jekla povrne kovini med čiščenjem visok in dolgotrajen sijaj. Čistilo za kovine združuje kemično in abrazivno delovanje in tako očisti potemnele in motne površine nelakiranega bakra, medenine in nerjavečega jekla.

  • Dvojno čiščenje, kemično in abrazivno delovanje
  • Ni strupeno in ne draži
  • Ekonomična priročna tuba
  • Očisti vročinske madeže s posode in z loncev iz nerjavečega jekla in motnost z nelakiranih kovinskih površin; kovini  povrne visok in dolgotrajen sijaj
  • Ni jedko; je blago za roke
  • Nanašamo ga v želeni količini; ker ne izteka iz tube, lahko nadziramo nanašanje
Ime sestavine CAS # Splošno ime / funkcija
Water 7732-18-5 Voda
Silicon Dioxide (Crystalline Silica) 14808-60-7 Abrazivno sredstvo
Diatomaceous Earth 68855-54-9 Abrazivno sredstvo
Calcium Chloride 10043-52-4 Stabilizator
Citric Acid 77-92-9 Organska kislina
Sodium Lauryl Sulfate 151-21-3 Anionske površinsko aktivne snovi
Xanthan Gum 11138-66-2 Sredstvo za zgoščevanje

Naneseno ga z mehko gobo ali krpo in ga rahlo vtiramo. Speremo s toplo vodo. Ko je še mokro, ga zbrišemo in površino zloščimo z mehko krpo. Uporabljamo ga za čiščenje loncev in ponev iz nerjavečega jekla, orodja, posode, lijakov, namiznega pribora in pip, ki pa ne smejo biti polirani do visokega sijaja, ker lahko zaradi abrazivnega delovanja odrgnemo površino.

Ni primerno za čiščenje obdelanih kovinskih površin. Če je površina premazana z loščilnim premazom, ga moramo pred čiščenjem odstraniti. Izdelek ne sme priti v stik z očmi, hranite ga varno pred otroki.

POZOR. Zdravju škodljivo pri zaužitju. Po uporabi temeljito umijte obraz, roke ali katerikoli izpostavljen del kože. Med rokovanjem z izdelkom ne jejte, pijte in ne kadite. PRI ZAUŽITJU: Če se pojavi slabo počutje, pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Izperite usta. Če je potreben zdravniški nasvet, imejte pri roki embalažo ali etiketo proizvoda. Vsebino/posodo odlagajte v sežigalni napravi za industrijske odpadke. Hranite zunaj dosega otrok.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Čistilo za kovine L.O.C.™”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja