Gobice iz nerjavnega jekla DISH DROPS™ SCRUB BUDS™

8,58 

Velikost: 4 gobice

Šifra: 110490 Kategorija: Oznaki: ,

Za odstranjevanje prismojene hrane in maščobe brez praskanja! DISH DROPS SCRUB BUDS gobice iz nerjavnega jekla so narejene iz visokokakovostnega nerjavnega jekla, so vsestransko uporabne, trpežne in primerne za večkratno uporabo. Odlične so tudi za odstranjevanje umazanije s koles in orodja ter prisušene hrane z loncev brez zrcalnih površin, žarov in mrež.

  • Gobice DISH DROPS™ SCRUB BUDS™ lahko uporabljate za čiščenje najrazličnejše steklene posode, žarov in celo koles in orodja.
  • So odlične za drgnjenje sadja in zelenjave in varne za čiščenje iCook™ posode iz nerjavnega jekla ter druge posode brez prevleke proti prijemanju, saj je ne opraskajo ali poškodujejo.
  • DISH DROPS SCRUB BUDS so štirikrat bolj trpežne kot gobice iz jeklene volne.
  • Se enostavno sperejo in lahko se perejo v pomivalnem stroju.

Gobice DISH DROPS™ SCRUB BUDS™ so primerne za uporabo doma in zunaj. So dovolj nežne za čiščenje posode, saj ne povzročajo prask, in hkrati dovolj močne za odstranjevanje umazanije, rje in maščobe v delavnici ter prisušene hrane z žara.

  • Na posodi uporabljajte z DISH DROPS koncentriranim čistilom za pomivanje posode. Po uporabi gobico raztegnite, temeljito sperite in pustite, da se sama vrne v prvotno obliko.
  • Za orodje, maščobo in umazanijo uporabljajte z ustreznim čistilom in sperite po zgornjih navodilih.

Opozorilo:

  • Če gobice DISH DROPS SCRUB BUDS uporabljate za čiščenje orodij za zunanjo uporabo, kolesa ali rje, jih naslednjič ne uporabljajte za čiščenje posode ali zelenjave, saj to lahko povzroči zastrupitev.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Gobice iz nerjavnega jekla DISH DROPS™ SCRUB BUDS™”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja