Komplet 7 čopičev ARTISTRY™

72,89 

Velikost: 1 komplet / 7 čopičev

Šifra: 268691 Kategorija: Oznaka:
  • Obraz:

o   Čopič za rdečilo v prahu je izdelan iz naravne kozje dlake, za nanos na obraz ali telo zajame ravno pravšnjo količino pudra v kamnu ali prahu za popoln končni videz.

o   Čopič za rdečilo za lica je klasičen čopič za rdečilo iz kakovostne kozje dlake, ki vaša lica hitro in enostavno poudari z ravno pravšnjo količino barve.

o   Čopič za tekoči puder s sploščenim robom je namenjen gladkemu in enakomernemu nanašanju različnih vrst pudrov. Čopič je izdelan iz visoko kakovostnega najlona, posrka manj tekočega ali kremastega izdelka kot čopič iz naravnih dlak, kar zagotavlja brezhiben in zelo poudarjen nanos.

  • Oči:

o   Srednje velik čopič za senčenje je debel in večnamenski. Izdelan je iz visoko kakovostne konjske dlake, njegova velikost omogoča hiter in enakomeren nanos na celotno veko. Uporabite ga lahko s kremastimi odtenki in odtenki v prahu ali kamnu.

o   Mali čopič za senčenje je odličen za nanašanje izdelka na spodnjo linijo trepalnic, v notranji kotiček ali za natančno nanašanje različnih odtenkov senčil za oči! Prav tako je izdelan iz konjske dlake, doseže lahko tudi najmanjše gubice ter zabriše in zmehča katerikoli zaključni nanos.

o   Dvostranska krtačka za obrvi je izdelana iz visoko kakovostnega najlona in je odlična za oblikovanje obrvi ali za nanos črtala in senčila za oči ter glajenje oblike.

  • Ustnice:

o   Čopič za ustnice z zaščito. Ta čopič iz visoko kakovstnega najlona z zaobljenimi, gostimi dlakami je idealen za nadzorovano nanašanje rdečila za ustnice in za zabrisovanje. Odličen je za popravke čez dan, saj ima tudi zaščitni pokrovček, ki ga ohranja vedno čistega in povsod pripravljenega.

Splošna navodila za nego in čiščenje čopičev:

  1. Glavo čopiča držite pod mlačno tekočo vodo in izperite vse ostanke ličil.
  2. Skledo napolnite s toplo vodo in majhno količino nežnega tekočega mila, tekočega čistila za čiščenje čopičev ali drugega blagega čistila. Glavo čopiča potopite v vodo in čopič nežno zavrtite. Ostanke ličil s prsti potiskajte proti vrhu.
  3. Temeljito sperite z mlačno vodo in ponovite prvi in drugi korak, če je potrebno.
  4. S suho brisačo popivnajte odvečno vlago in hkrati uredite dlake v čopiču.
  5. Čopič postavite na hladno mesto, da se pred naslednjo uporabo temeljito posuši.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Komplet 7 čopičev ARTISTRY™”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja