Sredstvo za uravnavanje apetita by NUTRILITE™

41,39 

Velikost: Vsaka škatla vključuje 30 vrečic po 2,5 g.

Šifra: 119792 Kategorija: Oznaka:

Prehransko dopolnilo z glukomananom, ki vam pomaga pri nadzoru programa uravnavanja telesne teže in pri tem, da se laže uprete potrebi po prenajedanju.

 

Kakšen učinek ima?

Pomaga vam omejiti velikost porcije, hkrati pa ohrani občutek sitosti.  To sredstvo, zmešano s tekočino, zavzame prostor v vašem želodcu in ustvari občutek polnosti.

Začnite krotiti svoj apetit takoj – vaš prvi odmerek vam bo pomagal, da se boste počutili bolj siti pred in med naslednjim obrokom.

Olajša uravnavanje telesne teže – vsak odmerek je na voljo v svoji vrečici in ga zlahka zmešate s sokom ali vodo v samo nekaj sekundah.

Je brez okusa, zato ga lahko zmešate z vodo ali priljubljenim sokom, ne da bi to vplivalo na okus.

Je odličen za ljudi, ki sledijo programu prehranjevanje bodykey by NUTRILITE in dopolnjuje druge izdelke za uravnavanje telesne teže NUTRILITE. Je združljiv z naravnim zaviralcem presnove maščob ali naravnim zaviralcem presnove ogljikovih hidratov (odvisno od vaše diete).

 • Sredstvo za uravnavanje apetita je dokazano učinkovito sredstvo za uravnavanje telesne teže, ki vam pomaga nadzorovati velikost vašega obroka.
 • Sredstvo za uravnavanje apetita je odlično za vse, ki sledijo programu za uravnavanje telesne teže bodykey by NUTRILITE in dopolnjuje druge izdelke za uravnavanje telesne teže Nutrilite, kot sta naravni zaviralec presnove maščob ali naravni zaviralec presnove ogljikovih hidratov.
 • Sredstvo za uravnavanje apetita vsebuje naravne sestavine: korenino konjaka NutriCert™ (glukomanan) in črno bezgovo jagodo NutriCert brez dodanih umetnih sladil, barvil, arom ali konzervansov.
 • Sredstvo za uravnavanje apetita je pakirano v priročni vrečici za enkratno odmerjanje, kar olajša pripravo in zaužitje.

Sredstvo za uravnavanje apetita je prehransko dopolnilo, ki vam pomaga nadzorovati apetit in se upreti prenajedanju. Če imate apetit pod nadzorom, uravnavanje telesne teže postane lažje. S Sredstvom za uravnavanje apetita lahko še vedno uživate v hrani, a imate več nadzora pri velikosti porcije obroka.

Skrivnost Sredstva za uravnavanje apetita je edinstvena naravna sestavina: izvleček glukomanana. Ta naravna prehranska vlaknina privlači vodo in se v želodcu spremeni v gel. Gel pritiska na stene želodca, zato se počutite bolj siti. Poleg tega vsebuje izvleček črnih bezgovih jagod naravnega izvora, ki dajo izdelku prijetno vijolično barvo.

 

Zanimivosti o izdelku

 • Dokazano pomaga, da se ljudje počutijo siti brez prenajedanja.
 • Izdelan iz sestavin s certificiranih trajnostnih posestev NutriCert™.
 • Vsebuje NutriCert™ izvleček iz korenine konjaka (glukomanan) in NutriCert izvleček iz črne bezgove jagode.
 • Ne vsebuje umetnih sladil, barvil, arom ali konzervansov.
 • Nutrilite je zadnjih 10 let številka 1 na svetu v prodaji vitaminov in prehranskih dopolnil.*

* Vir Euromonitor International Limited; kategorija vitaminov in prehranskih dopolnil, delež maloprodajne vrednosti, podatki za 2015

SESTAVINE: Korenina konjaka (52,3 %; 1,0 g glukomanana na odmerek), dekstrin, izvleček črne bezgove jagode (1,2 % / 30 mg bezgovih jagod na odmerek; sestava: bezgove jagode, maltodekstrin), sredstvo proti strjevanju (silicijev dioksid).

 

Prehranska vrednost

POVPREČNA VSEBINA v 1 vrečici na dan (3 vrečice) % PDV*
Glukomanan 1000 mg 3000 mg  —

* % priporočenega dnevnega vnosa

 • Odprite vrečico v obliki paličice in stresite vsebino v kozarec z 250 ml vode ali soka.
 • Zaužijte takoj po pripravi.
 • Zaužijte 3 odmerke na dan, 30 minut pred vsakim glavnim obrokom.
 • Zaužijte izključno s tekočinami, ne s hrano. Obvezen je vnos z zadostno količino tekočine.
 • Pri ljudeh s težavami pri požiranju, ali pa če ga zaužijete z nezadostno količino tekočine, obstaja nevarnost zadušitve.

Da bi dosegli optimalen učinek in da bi se izognili nevarnosti zadušitve ali nelagodju ob požiranju, ga uporabljajte samo v skladu z navodili na embalaži.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Sredstvo za uravnavanje apetita by NUTRILITE™”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja